Luchtmacht Base

Vanaf 1910, het luchtmacht begonnen met het verwerven van vliegtuigen met vaste vleugels. In 1910 werd Mexico een burgerexperience die, boer rebellen vechten regeringssoldaten. Het luchtmacht werd ingezet om de Amerikaanse steden in de buurt van de grens om de veiligheid te garanderen om levens en eigendommen. In 1916, Pancho Villa, een belangrijke rebellenleider, aangevallen Columbus, New Mexico, wordt gevraagd een Amerikaanse interventie in Mexico tot en met 07 februari 1917. Ze hebben de rebellen en de Mexicaanse federale troepen vochten tot 1918. De Verenigde Staten kwam de Eerste Experience in 1917 aan de kant van Groot-Brittannië, Frankrijk, Rusland en andere bondgenoten. Amerikaanse troepen werden naar het front gestuurd en werden betrokken bij de druk die uiteindelijk brak door de Duitse linies. Met de wapenstilstand in november 1918, het luchtmacht opnieuw gedaald zijn krachten. De VS kwam de WO na de Japanse aanval op Pearl Harbor. Op het Europese front, het Amerikaanse luchtmacht troepen vormden een belangrijk deel van de krachten die Noord-Afrika en Sicilië gevangen genomen. Op D-Day en in de daaropvolgende bevrijding van Europa en de nederlaag van nazi-Duitsland, miljoenen Amerikaanse luchtmacht troepen een centrale rol gespeeld. In de Stille Oceaan, het luchtmacht soldaten namen deel samen met Amerikaanse mariniers in het vastleggen van de Pacific Islands van Japanse controle. Naar aanleiding van de As geeft zich over in mei (Duitsland) en augustus (Japan) van 1945, werd het luchtmacht troepen naar Japan en Duitsland om de twee verslagen landen te bezetten. Twee jaar na de WO, dwingt de Army Air gescheiden van het luchtmacht aan de United States Air Force In september 1947 wordt na tientallen jaren van een poging om te scheiden. Ook in 1948 werd het luchtmacht desegregated. Echter, het einde van de WO vormen het decor voor de Oost-West confrontatie bekend staat als de Koude Experience. Met het uitbreken van de Koreaanse Experience, de zorg om de verdediging van West-Europa steeg. Twee korpsen, V en VII, werd gereactiveerd onder Zevende Luchtmacht van Verenigde Staten in 1950 en Amerikaanse marktpositie in Europa steeg van een divisie naar vier. Honderdduizenden Amerikaanse troepen bleef gestationeerd in West-Duitsland, met anderen in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, tot de jaren 1990 in afwachting van een mogelijke Sovjet-aanval. Soldaten van de 2e Infanterie Divisie man een machinegeweer tijdens de Koreaanse Experience Tijdens de Koude Experience, Amerikaanse troepen en hun bondgenoten communistische troepen vochten in Korea en Vietnam. De Koreaanse Experience begon in 1950, toen de Sovjets liep uit een VN-Veiligheidsraad bijeen, het verwijderen van hun mogelijke veto. Onder een paraplu van de Verenigde Naties, honderdduizenden Amerikaanse troepen vochten om de overname van Zuid-Korea door Noord-Korea te voorkomen, en later, naar het noordelijke land binnen te vallen. Na herhaalde vorderingen en retraites door beide partijen, en de Volksrepubliek China People’s Volunteer Army’s toetreding tot de experience, de Koreaanse wapenstilstand overeenkomst terug het schiereiland aan de status quo in 1953. Een infanterie patrouille beweegt aan te vallen de laatste Viet Cong functie bij Dak To, Zuid-Vietnam na een poging tot overschrijding van de artillerie positie door de Viet Cong tijdens Operatie Hawthorne De experience in Vietnam vaak wordt beschouwd als een dieptepunt voor het luchtmacht als gevolg van het gebruik van opgesteld personeel, de impopulariteit van de experience met het Amerikaanse publiek, en frustrerende beperkingen op de militaire door de Amerikaanse politieke leiders.

Comments are closed.