Een payroll offerte vergelijken

Een offerte opvragen is vaak geen moeilijk proces. Ook niet als het gaat om een offerte van een payroll bedrijf. Wat moeilijker is, is om de offertes allemaal met elkaar te vergelijken en te kijken voor welke payroll offerte u het beste kunt kiezen.
Alle offertes zien er verschillend uit en ze plaatsen alle zaken op een andere plek of noemen specifieke zaken anders. Meerdere termen voor dezelfde betekenis maakt het niet gemakkelijk voor u. Het beste kunt u daarom een overzicht maken van de verschillende offertes van de payroll bedrijven om ze hierna met elkaar te gaan vergelijken.  In een excell bestand of gewoon op een groot stuk papier kunt u een overzicht maken wat wel en niet in de verschillende offertes zit. En ook wat de uitzonderingen zijn bij de ene payroll offerte en de andere offerte van een andere payroll organisatie.  Door voor uzelf een overzicht te maken van de verschillende deelonderwerpen van de offertes van de payroll organisaties krijgt u voor uzelf al een aardig overzicht. Vervolgens voegt u overal de prijzen per eenheid toe en een totaalprijs. Nu is het totaalbeeld compleet. Of u moet het nog aanvullen met een persoonlijke noot en een gevoel dat u bij ieder payroll bedrijf heeft. Tenminste als u vind dat dit van belang is en u niet op een rationele manier de payroll offertes wilt vergelijken. Nu blijft er nog maar een taak over: Het selecteren van de winnende payroll offerte. Het payroll bedrijf waarmee u in de toekomst gaat samenwerken.

Comments are closed.